Vandaag open van 09:00 - 18:00
7 dagen per week geopend
Gratis af te halen in onze winkels

Catfood Senior 1.5kg

15,50

3 op voorraad

Greenheart_logo

Beschrijving

Catfood Senior 1.5kg is een hoogwaardig droog kattenvoer dat speciaal is samengesteld voor oudere katten die wat extra zorg nodig hebben om gezond en vitaal te blijven. Deze voeding biedt een uitgebalanceerde formule die rekening houdt met de veranderende behoeften van oudere katten, met als doel hun algehele gezondheid te ondersteunen en te bevorderen.

De formule van Catfood Senior 1.5kg is verrijkt met hoogwaardige eiwitten, essentiële vetzuren, vitaminen en mineralen die specifiek zijn afgestemd op de behoeften van oudere katten. Deze voedingsstoffen helpen om de spiermassa te behouden, de gewrichten te ondersteunen en de weerstand te versterken, wat essentieel is voor een actief en gezond leven op latere leeftijd.

Daarnaast bevat Catfood Senior 1.5kg ingrediënten die de gezondheid van de urinewegen bevorderen en de spijsvertering ondersteunen, waardoor het ideaal is voor oudere katten die vatbaarder kunnen zijn voor bepaalde gezondheidsproblemen. Met deze voeding geef je jouw senior kat de zorg en voedingsstoffen die hij nodig heeft om zijn levenskwaliteit te behouden en te verbeteren.

Gerelateerde producten

Vorige
Volgende