Vandaag open van 09:00 - 18:00
7 dagen per week geopend
Gratis af te halen in onze winkels

CAPI EUROPE Pot bol d54h52cm zwart

149,95

3 op voorraad

Capi Europe_logo

Beschrijving

De CAPI EUROPE Pot bol is een prachtige toevoeging aan elke binnen- of buitenruimte, met zijn indrukwekkende afmetingen en tijdloze ontwerp. Met een royale diameter van 54 centimeter en een hoogte van 52 centimeter biedt deze pot voldoende ruimte voor het planten van grote bloemen, planten of zelfs kleine bomen, waardoor het een opvallende en veelzijdige keuze is voor landschapsontwerpen en interieurdecoratie.

De diepe zwarte kleur van de pot voegt een vleugje elegantie en moderniteit toe aan elke omgeving, waardoor het gemakkelijk te integreren is in verschillende decoratiestijlen en exterieurontwerpen. Gemaakt van hoogwaardig kunststof materiaal is deze pot duurzaam, lichtgewicht en weerbestendig, waardoor hij ideaal is voor gebruik buitenshuis op terrassen, balkons of in tuinen.

Het bolvormige ontwerp van de pot zorgt voor een prachtig visueel accent, waardoor het een blikvanger wordt in elke ruimte. Of het nu wordt gebruikt als solitaire statementstuk of als onderdeel van een groter landschapsontwerp, de CAPI EUROPE Pot bol d54h52cm voegt een vleugje stijl en natuurlijke schoonheid toe aan elke omgeving.