Vandaag open van 09:00 - 18:00
7 dagen per week geopend
Gratis af te halen in onze winkels

BSI Kooi&kennelreiniger 950ml

8,95

6 op voorraad

Beschrijving

BSI Kooi & Kennelreiniger in de handige 950 ml verpakking is een krachtige en effectieve reiniger, speciaal ontworpen voor het schoonmaken van kooien en kennels voor huisdieren. Deze reiniger biedt een doeltreffende oplossing om vuil, geurtjes en bacteriën te verwijderen, waardoor een schone en hygiënische omgeving voor je huisdieren wordt gecreëerd.

De formule van BSI Kooi & Kennelreiniger is ontwikkeld om gemakkelijk vuil en vlekken op te breken, waardoor ze eenvoudig kunnen worden weggeveegd of afgespoeld. Tegelijkertijd helpt het bij het elimineren van onaangename geurtjes, wat zorgt voor een frisse en comfortabele leefomgeving voor je huisdieren.

De handige sprayflacon maakt het gebruik van deze reiniger eenvoudig en nauwkeurig. Je kunt het product direct op de oppervlakken van kooien, kennels, of andere huisdieromgevingen sprayen en vervolgens afnemen of afspoelen. BSI Kooi & Kennelreiniger is geschikt voor diverse materialen en kan regelmatig worden gebruikt als onderdeel van de algemene hygiëneroutine voor huisdieren.

Met BSI Kooi & Kennelreiniger kun je ervoor zorgen dat de leefomgeving van je huisdieren schoon, fris en hygiënisch blijft, wat bijdraagt aan hun welzijn en gezondheid.