Vandaag open van 09:00 - 18:00
7 dagen per week geopend
Gratis af te halen in onze winkels

BSI Kattenbak ontgeurder 500ml

7,95

7 op voorraad

Beschrijving

BSI Kattenbak Ontgeurder in de handige 500 ml verpakking is een effectieve oplossing om onaangename geuren in de kattenbak te neutraliseren. Deze ontgeurder is speciaal ontworpen om een frisse en aangename omgeving te creëren voor zowel jou als je kat.

De formule van BSI Kattenbak Ontgeurder is krachtig in het neutraliseren van geuren die kunnen ontstaan bij het gebruik van de kattenbak. Het product werkt snel en doeltreffend, waardoor onaangename geurtjes direct worden verminderd. Hierdoor kun je met een gerust hart de kattenbak schoonmaken en onderhouden, zonder je zorgen te maken over hinderlijke geuren.

Dankzij de handige sprayflacon is het gebruik van deze ontgeurder eenvoudig en nauwkeurig. Je kunt het product rechtstreeks op de kattenbak of de kattenbakvulling sprayen voor een directe en doelgerichte aanpak van geuren.

Met BSI Kattenbak Ontgeurder zorg je voor een frisse en hygiënische omgeving voor je kat, wat de algemene kattenverzorging en het leefcomfort in huis bevordert. Geniet van een schone kattenbakomgeving zonder hinderlijke geuren, en geef je kat de beste omstandigheden voor zijn dagelijkse behoeften.