Vandaag open van 09:00 - 18:00
7 dagen per week geopend
Gratis af te halen in onze winkels

BR strijklappen Event maat pony

19,95

1 op voorraad

BR_logo

Beschrijving

De BR strijklappen Event zonder elastiek in maat pony en de kleur wit zijn essentiële beschermingsuitrusting voor de benen van je pony tijdens het rijden, vooral bij sprongen en in veeleisende omgevingen zoals op evenementen. Deze strijklappen zijn ontworpen om de kogelgewrichten en het pijpbeen van je pony te beschermen tegen mogelijke blessures door aanraking met de achterbenen tijdens het springen.

Ze zijn vervaardigd van duurzaam en slijtvast materiaal om langdurige bescherming te bieden, zelfs tijdens intensief gebruik. Het witte ontwerp zorgt voor een nette en professionele uitstraling die perfect past bij diverse rij- en wedstrijduitrustingen. Deze strijklappen zijn specifiek ontworpen zonder elastiek, wat een stevige pasvorm en stabiliteit garandeert zonder concessies te doen aan de bewegingsvrijheid van je pony.

Met de BR strijklappen Event zonder elastiek in maat pony en wit kun je met vertrouwen rijden, wetende dat de benen van je pony goed beschermd zijn tegen mogelijke verwondingen tijdens het springen.