Vandaag open van 09:00 - 18:00
7 dagen per week geopend
Gratis af te halen in onze winkels

BOONY Emmer bones mix 500g

3,95

9 op voorraad

De Boon_logo

Beschrijving

De BOONY Emmer Bones Mix 500g is een assortiment van heerlijke traktaties voor je geliefde viervoeter. In deze emmer bevindt zich 500 gram aan smaakvolle botten in verschillende vormen en maten, speciaal samengesteld om je hond te verwennen en te belonen.

Elk bot in deze mix is zorgvuldig vervaardigd met hoogwaardige ingrediënten, waardoor niet alleen de smaak, maar ook de voedzaamheid wordt gewaarborgd. Of het nu gaat om een beloning tijdens trainingssessies, als positieve versterking of gewoon als een liefdevolle traktatie, de BOONY Emmer Bones Mix biedt diversiteit in elke hap.

De handige emmer zorgt ervoor dat de traktaties vers en gemakkelijk toegankelijk blijven. Dankzij de variatie aan botten kunnen honden van verschillende groottes en voorkeuren genieten van deze mix. Van stevige botten tot zachtere varianten, deze mix biedt iets voor elke smaak.

Voeg een vleugje opwinding toe aan de dagelijkse routine van je hond met de BOONY Emmer Bones Mix 500g. Verwen je harige vriend met deze assortiment traktaties en beleef de vreugdevolle momenten die ontstaan wanneer je jouw trouwe metgezel verwent met deze smakelijke bottenmix.