Vandaag open van 09:00 - 18:00
7 dagen per week geopend
Gratis af te halen in onze winkels

BOON Mixpakket 4-seizoenen schaal 7st

4,95

2 op voorraad

De Boon_logo

Beschrijving

Het BOON Mixpakket 4-seizoenen schaal 7st is een veelzijdige en handige manier om wilde vogels het hele jaar door te voeden. Dit pakket, samengesteld door BOON, een gerenommeerd merk op het gebied van dierenbenodigdheden, biedt een gevarieerde selectie van voedzame zaden en noten in zeven individuele schalen. Deze schalen zijn ontworpen om gemakkelijk in tuinen, op terrassen of balkons te plaatsen, waardoor het voeren van vogels een eenvoudige en plezierige ervaring wordt.

Het Mixpakket 4-seizoenen is speciaal samengesteld om tegemoet te komen aan de verschillende voedingsbehoeften van vogels gedurende het hele jaar:

  1. Lente: In het voorjaar hebben vogels extra energie nodig voor het bouwen van nesten en het voeren van hun jongen. Deze mix bevat eiwitrijke zaden en noten om hen te ondersteunen tijdens deze actieve periode.
  2. Zomer: Tijdens de zomermaanden kunnen vogels profiteren van een gevarieerd dieet dat hen helpt energiek te blijven terwijl ze voor hun jongen zorgen. De zadenmix biedt een smakelijke bron van voeding voor deze tijd van het jaar.
  3. Herfst: Ter voorbereiding op de winter hebben vogels behoefte aan voeding die hen helpt reserves op te bouwen. Deze mix bevat extra vetrijke zaden en noten om hen te helpen zich voor te bereiden op de koudere maanden.
  4. Winter: In de winter, wanneer voedsel schaars is, biedt dit pakket vogels een essentiële bron van energie om hen warm te houden en hun overlevingskansen te vergroten. De mix is samengesteld met zorgvuldig geselecteerde ingrediënten die voedzaam en energierijk zijn.

Door het BOON Mixpakket 4-seizoenen schaal 7st in je buitenruimte te plaatsen, creëer je een voedselbron voor lokale vogelsoorten gedurende het hele jaar. Het is niet alleen een prachtige manier om wilde vogels van dichtbij te observeren, maar het draagt ook bij aan het behoud van de natuur en de biodiversiteit in je omgeving. Het pakket biedt niet alleen voedzaam voedsel voor vogels, maar ook een gelegenheid om je tuin of balkon om te toveren tot een levendige en levendige vogelhabitat.