Vandaag open van 09:00 - 18:00
7 dagen per week geopend
Gratis af te halen in onze winkels

BOON Meelwormen 4-seizoenen pot 1l

6,75

3 op voorraad

De Boon_logo

Beschrijving

De BOON Meelwormen 4-seizoenen pot van 1 liter is een waardevolle en voedzame voedselbron voor tuinvogels gedurende alle seizoenen. Meelwormen zijn rijk aan eiwitten, essentiële vetten en andere voedingsstoffen, waardoor ze een geliefde lekkernij zijn voor verschillende vogelsoorten. Deze handige pot bevat hoogwaardige gedroogde meelwormen, klaar om te worden geserveerd aan de gevederde bezoekers in je tuin.

Deze 4-seizoenen pot is ideaal omdat hij geschikt is voor gebruik in alle weertypen. Of het nu lente, zomer, herfst of winter is, de meelwormen blijven vers en smakelijk, waardoor ze het hele jaar door een waardevolle voedselbron zijn voor vogels. Dit is vooral belangrijk tijdens de koudere maanden wanneer natuurlijk voedsel schaars kan zijn.

De pot met meelwormen is gebruiksvriendelijk en kan eenvoudig worden gestrooid op voedertafels, in voederhuisjes of op de grond. Hierdoor kunnen verschillende vogelsoorten, zoals mezen, roodborstjes, lijsters en spreeuwen, er gemakkelijk bij om zich te goed te doen aan deze voedzame traktatie.

Het voeren van meelwormen is niet alleen gunstig voor vogels, maar het biedt ook vogelliefhebbers de mogelijkheid om van dichtbij te genieten van kleurrijke vogels in hun eigen tuin. Met de BOON Meelwormen 4-seizoenen pot van 1 liter creëer je een gastvrije en voedzame omgeving voor vogels gedurende alle seizoenen, waardoor je tuin een populaire bestemming wordt voor de lokale vogelpopulatie.