Vandaag open van 09:00 - 18:00
7 dagen per week geopend
Gratis af te halen in onze winkels

BLOEMPOT STANDAARD BRUIN 32X32

9,95

24 op voorraad

Beschrijving

De BLOEMPOT STANDAARD BRUIN 32X32 is een praktische en stijlvolle toevoeging aan je tuin of binnenruimte. Met een afmeting van 32×32 centimeter biedt deze bloempotstandaard voldoende ruimte om bloempotten van vergelijkbare grootte te ondersteunen.

Het frame van de standaard is uitgevoerd in een warme bruine kleur, waardoor het een natuurlijke uitstraling heeft die goed past bij diverse bloempotontwerpen en tuininrichtingen. Gemaakt van duurzaam materiaal, biedt de standaard een solide en stabiele ondersteuning voor je bloempotten, zowel binnen als buiten.

De handige afmetingen maken deze bloempotstandaard veelzijdig in gebruik. Plaats hem op je terras, balkon of in je tuin om een verhoogde en georganiseerde presentatie van je planten te creëren. De bruine kleur van de standaard voegt warmte toe aan de omgeving en vormt een aanvulling op de natuurlijke elementen van je planten.

Met de BLOEMPOT STANDAARD BRUIN 32X32 voeg je niet alleen een praktisch element toe aan je tuin, maar ook een decoratief accent dat bijdraagt aan de algehele esthetiek van je buitenruimte.