Vandaag open van 09:00 - 18:00
7 dagen per week geopend
Gratis af te halen in onze winkels

Bloemenzegels

Spaar voor een gratis boeket t.w.v. € 10.-

Geniet u ook zo van bloemen? Ze zorgen voor sfeer, gezelligheid en vrolijkheid.
De bloemisten van DekaTuin maken graag een boeket naar wens! En wanneer je nu meer dan € 10.- besteedt op de bloemenafdeling van DekaTuin spaar je direct voor meer bloemen.

Met een volle spaarkaart ontvang je een boeket t.w.v. € 10.- naar keuze. Deze kun je komen uitkiezen in één van onze filialen. Bij iedere 10.- euro ontvang je één DekaTuin spaarzegel. De eerste zegel ontvang je cadeau! Met 15 zegels is de spaarkaart vol. De volle spaarkaart kan ingeleverd worden op de bloemenafdeling van DekaTuin in Haarlem en Heiloo.

Spaaractie

  • bij iedere € 10.- een gratis spaarzegel
  • eerste zegel cadeau
  • bij volle spaarkaart boeket t.w.v. € 10.- cadeau

 

Actie voorwaarden

Door deelname aan de spaaractie gaat de deelnemer akkoord met deze actievoorwaarden. Vanaf maart 2018 ontvang je één DekaTuin spaarzegel bij elke uitgegeven € 10.- op de bloemenafdeling van DekaTuin.
Met uitzondering bij aankoop van cadeaukaarten, online aankopen, fleurop bestellingen, glaswerk, cadeaubonnen en graf- en bruidswerk.

Tegen inlevering van een originele volle spaarkaart bij de kassa ontvangt de klant één boeket t.w.v. € 10.- naar keuze van de bloemenafdeling DekaTuin. (bij een duurder boeket ontvangt de klant €10.- korting) De spaarkaart kan alleen in de winkels worden ingeleverd en dienen volledig vol te zijn met 1 zegel voorbedrukt en 14 onbeschadigde sticker-spaarzegels van DekaTuin. De spaarkaarten kunnen ingeleverd worden wanneer ze vol zijn. De volle spaarkaarten zijn in te leveren tot 31 december 2024. DekaTuin behoudt zich het recht voor de actie tussentijds te staken. Klanten mogen zo vaak mee doen als zij willen.

Spaarzegels zijn niet inwisselbaar voor geld. Losse spaarzegels of een spaarkaart met onvoldoende spaarzegels geven geen recht op korting, geld of een boeket. Ruilen, inwisselen voor geld of teruggave van het boeket is niet mogelijk. Doorverkopen van de spaarkaart en/of zegels is niet mogelijk. U ontvangt geen zegels bij online bestellingen, Fleurop bestellingen, glaswerk, cadeaubonnen en graf- en bruidswerk.

Bij (vermoeden van) fraude, onrechtmatige beïnvloeding van de spaaractie of anderszins ontoelaatbaar gedrag behoudt DekaTuin zich het recht voor om de spaarkaart(en) te weigeren.

De intentie is de spaaractie voor langere tijd te laten lopen. Als evaluatiedatum voor deze actie is 31 september 2024 gesteld. Het is mogelijk dat zegels na deze datum niet meer (actief) worden uitgegeven.