Vandaag open van 09:00 - 18:00
7 dagen per week geopend
Gratis af te halen in onze winkels

Beschermkooi dublin l19.8b19.1h21.1

9,50

13 op voorraad

C.J. Wildbird Foods Europe B.V._logo

Beschrijving

De Beschermkooi Dublin L19.8B19.1H21.1 is een stevige en functionele beschermkooi ontworpen om kwetsbare tuinvogels en hun voedsel te beschermen. Met afmetingen van 19.8 cm in lengte, 19.1 cm in breedte en 21.1 cm in hoogte, biedt deze kooi een ruime en veilige ruimte voor vogels om te eten terwijl ze beschermd worden tegen grotere roofdieren en ongewenste gasten.

De beschermkooi is meestal gemaakt van duurzame materialen zoals metaal of stevig kunststof, waardoor het weerbestendig en bestand is tegen de elementen. De fijnmazige structuur van de kooi voorkomt dat grote vogels, eekhoorns of andere dieren bij het voedsel van kleinere vogels kunnen komen. Dit helpt bij het behoud van een veilige en rustige eetomgeving voor kwetsbare vogelsoorten zoals mezen, roodborstjes, en vinken.

De Beschermkooi Dublin kan worden gebruikt met verschillende soorten vogelvoeder, zoals voedersilo’s of voederhuisjes. Door de kooi rondom het voederstation te plaatsen, kunnen kleinere vogels in alle rust eten zonder te worden verstoord door grotere vogels of ongewenste gasten zoals eksters. Dit bevordert een veilige en gastvrije omgeving voor vogels in uw tuin, waardoor u kunt genieten van een gevarieerde vogelpopulatie zonder zorgen te hoeven maken over roofdieren die hun voedsel wegkapen.

Kortom, de Beschermkooi Dublin is een praktische en effectieve oplossing om vogels te beschermen terwijl ze genieten van hun maaltijden. Het biedt niet alleen veiligheid voor de vogels, maar verhoogt ook de kans dat u een verscheidenheid aan kleurrijke en levendige vogels in uw tuin kunt zien.