Vandaag open van 09:00 - 18:00
7 dagen per week geopend
Gratis af te halen in onze winkels

Berhut met snowmobile

29,95

Uitverkocht

Bruder_logo

Beschrijving

Berghut met Snowmobile:

  • Schaal en Afmetingen: Het miniatuurmodel zou waarschijnlijk zijn ontworpen op een specifieke schaal, zoals 1:16. Dit betekent dat het model proportioneel is verkleind ten opzichte van een echte berghut en snowmobile.
  • Realistisch Ontwerp: Het model van de berghut zou kenmerken van een typische berghut moeten bevatten, zoals een houten structuur, ramen, deuren en mogelijk een afdak. De snowmobile (sneeuwscooter) zou realistische details moeten hebben, zoals ski’s aan de voorkant, rupsbanden achteraan en andere kenmerken van een sneeuwscooter.
  • Beweegbare Onderdelen: Afhankelijk van het model kunnen er beweegbare onderdelen zijn, zoals deuren van de berghut die open en dicht kunnen, of een beweegbare sneeuwscooter die op zijn standaard kan staan.
  • Duurzaamheid: Het materiaal waarvan het miniatuurmodel is gemaakt, is doorgaans stevig en ontworpen om bestand te zijn tegen normaal speelgebruik.
  • Compatibiliteit: Het model kan compatibel zijn met andere miniatuuraccessoires en sets, waardoor kinderen hun speelwereld kunnen aanpassen en uitbreiden.