Vandaag open van 09:00 - 18:00
7 dagen per week geopend
Gratis af te halen in onze winkels

BEAPHAR Zalmolie 430ml

9,95

5 op voorraad

Beschrijving

BEAPHAR Zalmolie 430ml:

  1. Hoogwaardige Bron van Omega-3 Vetzuren: Zalmolie staat bekend als een uitstekende bron van omega-3 vetzuren, zoals EPA (eicosapentaeenzuur) en DHA (docosahexaeenzuur). Deze vetzuren zijn essentieel voor de gezondheid van huisdieren, met name voor de ontwikkeling van de hersenen, het zenuwstelsel en een gezonde huid en vacht.
  2. Ondersteuning voor Huid en Vacht: Het supplement kan bijdragen aan een gezonde, glanzende vacht en de algehele conditie van de huid verbeteren. Omega-3 vetzuren hebben ontstekingsremmende eigenschappen en kunnen helpen bij het verminderen van huidirritaties en jeuk.
  3. Bevordering van Gezonde Gewrichten: Omega-3 vetzuren hebben ook ontstekingsremmende eigenschappen die de gewrichtsgezondheid kunnen bevorderen, waardoor het nuttig kan zijn voor huisdieren met gewrichtsproblemen.
  4. Ondersteuning van het Immuunsysteem: De aanwezige voedingsstoffen in zalmolie kunnen het immuunsysteem van huisdieren ondersteunen, waardoor ze beter bestand zijn tegen ziekten en infecties.
  5. Aanvulling op Dieet: Zalmolie kan als aanvulling worden gebruikt voor huisdieren die mogelijk niet voldoende omega-3 vetzuren binnenkrijgen via hun reguliere voeding.
  6. Handige Verpakking: De 430ml-verpakking suggereert een redelijke hoeveelheid olie, die lang kan meegaan afhankelijk van het formaat van het huisdier en de aanbevolen dosering.

Het is altijd belangrijk om de aanbevolen dosering op de verpakking te volgen en, indien nodig, overleg te plegen met een dierenarts, vooral als het gaat om het aanpassen van het dieet van je huisdier. Voor meer specifieke informatie over BEAPHAR Zalmolie 430ml, raadpleeg de productverpakking of neem contact op met de fabrikant.