Vandaag open van 09:00 - 18:00
7 dagen per week geopend
Gratis af te halen in onze winkels

BEAPHAR Oogzalf hond/kat 5ml

8,50

3 op voorraad

Beschrijving

BEAPHAR Oogzalf voor honden en katten, verpakt in een handige tube van 5 ml, is een doeltreffende en zachte oplossing voor het verzorgen van de ogen van je huisdier. Deze oogzalf is speciaal ontwikkeld om irritaties, uitdroging en andere oogproblemen bij honden en katten te verlichten.

De zalf bevat zorgvuldig geselecteerde ingrediënten die hydrateren, beschermen en verzachten. Het is ontworpen om vuil en stof te helpen verwijderen en kan ook nuttig zijn bij het verminderen van irritaties veroorzaakt door droge omgevingslucht of allergieën.

Het gebruik van BEAPHAR Oogzalf is eenvoudig. Breng een kleine hoeveelheid aan op de rand van het onderste ooglid. Het is belangrijk om de instructies op de verpakking te volgen en, indien nodig, advies in te winnen bij een dierenarts.

BEAPHAR staat bekend om zijn hoogwaardige producten voor huisdieren, en deze oogzalf is ontwikkeld met de gezondheid en het comfort van je huisdier in gedachten. Regelmatig gebruik kan helpen bij het handhaven van gezonde ogen en het voorkomen van irritaties.