Vandaag open van 09:00 - 18:00
7 dagen per week geopend
Gratis af te halen in onze winkels

BEAPHAR Fiprotec kat 4pip

16,95

Uitverkocht

Beschrijving

BEAPHAR Fiprotec Kat is een effectieve antiparasitaire behandeling in de vorm van pipetten, speciaal ontworpen voor katten. Deze verpakking bevat 4 pipetten die bedoeld zijn voor gebruik over een periode van vier maanden, waardoor langdurige bescherming tegen vlooien en teken wordt geboden.

Het actieve ingrediënt in BEAPHAR Fiprotec is Fipronil, een krachtig middel tegen vlooien en teken. Fipronil werkt door het zenuwstelsel van de parasieten aan te tasten, waardoor ze worden gedood. Daarnaast heeft het een langdurige residualeffect, wat betekent dat het gedurende een langere periode bescherming biedt.

De pipetten zijn eenvoudig aan te brengen op de huid van je kat. De nek is een geschikte plaats voor toediening. Zorg ervoor dat je de instructies op de verpakking nauwkeurig volgt om de effectiviteit van het product te maximaliseren en om ervoor te zorgen dat het veilig wordt gebruikt.

BEAPHAR Fiprotec Kat is ontworpen om vlooien en teken te bestrijden en te voorkomen dat ze zich op je kat nestelen. Regelmatige toepassing van deze pipetten kan helpen bij het handhaven van een gezonde en comfortabele omgeving voor je kat. Raadpleeg bij twijfel of voor specifieke informatie altijd de aanwijzingen op de verpakking of je