Vandaag open van 09:00 - 18:00
7 dagen per week geopend
Gratis af te halen in onze winkels

BAZA Hangtuintje bio zonnenbloem dwarf

6,95

2 op voorraad

BAZA_logo

Beschrijving

Het BAZA hangtuintje bio voor zonnenbloem Dwarf biedt een charmante en praktische manier om groen toe te voegen aan elke ruimte, zelfs als er beperkte ruimte beschikbaar is. Dit hangende tuinontwerp is speciaal ontworpen voor de dwergzonnebloemvariëteit, die bekend staat om zijn compacte formaat en levendige bloemen.

Het hangtuintje wordt geleverd met alles wat je nodig hebt om je eigen kleine groene oase te creëren, inclusief een biologisch afbreekbare pot, premium aarde en zaden van de zonnebloem Dwarf. Hang het tuinontwerp eenvoudig op een zonnige plek, zoals een balkon, terras of vensterbank, en geniet van de groeiende pracht van deze vrolijke bloemen.

Het compacte formaat van het BAZA hangtuintje maakt het ideaal voor kleine ruimtes, terwijl de levendige kleuren van de zonnebloem Dwarf een vrolijke sfeer creëren. Of je nu een ervaren tuinier bent of net begint met je groene avontuur, dit hangende tuinontwerp biedt een gemakkelijke en leuke manier om te genieten van de schoonheid van de natuur.

Gerelateerde producten

Vorige
Volgende