Vandaag open van 12:00 - 17:00
7 dagen per week geopend
Gratis af te halen in onze winkels

AIGLE Laars parcours 2 iso kaki 42

191,99

1 op voorraad

Aigle_logo

Beschrijving

De AIGLE Laars Parcours 2 ISO in kaki, maat 42, biedt een uitstekende combinatie van comfort, duurzaamheid en bescherming voor outdoorliefhebbers en avonturiers. Deze laarzen zijn ontworpen met hoogwaardige materialen en innovatieve technologieën om te voldoen aan de eisen van diverse terreinen en weersomstandigheden.

Het bovenwerk van de laars is gemaakt van natuurrubber, wat niet alleen waterdicht is maar ook bestand tegen slijtage, waardoor het ideaal is voor ruige omgevingen en natte terreinen. Bovendien zijn de Parcours 2 ISO-laarzen voorzien van een isolerende neopreenvoering, die warmte vasthoudt en ademend vermogen biedt, waardoor je voeten comfortabel blijven, zelfs in koudere temperaturen.

Het ergonomische ontwerp van de laars biedt uitstekende ondersteuning en stabiliteit, wat vermoeidheid vermindert tijdens langdurige activiteiten. De binnenzool is ontworpen om schokken te absorberen en de impact op je voeten te verminderen, terwijl de buitenzool zorgt voor een optimale grip op verschillende terreinen, waardoor je met vertrouwen kunt bewegen, zelfs op gladde oppervlakken.

Of je nu gaat wandelen, tuinieren of werken in de buitenlucht, de AIGLE Laars Parcours 2 ISO kaki 42 biedt de bescherming en het comfort dat je nodig hebt om ten volle van je activiteiten te genieten. Met hun duurzaamheid, functionaliteit en stijl zijn deze laarzen een betrouwbare metgezel voor al je avonturen in de natuur.