Vandaag open van 09:00 - 18:00
7 dagen per week geopend
Gratis af te halen in onze winkels

AGILA ERGOFLUO 4 TUIG GEEL

15,95

Uitverkocht

Beschrijving

Het AGILA ERGOFLUO 4 Tuig in geel is een geavanceerd en ergonomisch hondentuig, speciaal ontworpen voor optimaal comfort, veiligheid en zichtbaarheid. Dit tuig is ideaal voor dagelijks gebruik, waarbij het welzijn van je hond centraal staat.

Belangrijke kenmerken van het AGILA ERGOFLUO 4 Tuig geel zijn:

  • Ergonomisch ontwerp: Het tuig is ontworpen om de druk gelijkmatig over het lichaam van je hond te verdelen, wat zorgt voor extra comfort en voorkomt schuren en irritaties. Het ergonomische ontwerp maakt het geschikt voor zowel korte als lange wandelingen.
  • Hoge zichtbaarheid: De felgele kleur en reflecterende elementen zorgen ervoor dat je hond goed zichtbaar is, zelfs bij weinig licht. Dit verhoogt de veiligheid tijdens wandelingen in de schemering of ’s nachts.
  • Duurzaam materiaal: Gemaakt van hoogwaardige en duurzame materialen die bestand zijn tegen dagelijkse slijtage. Dit zorgt voor een lange levensduur van het tuig, zelfs bij intensief gebruik.
  • Verstelbare riemen: Het tuig is voorzien van meerdere verstelbare riemen, waardoor het eenvoudig aan te passen is aan de grootte en vorm van je hond voor een perfecte pasvorm. Dit zorgt voor extra comfort en een veilige pasvorm.
  • Gebruiksvriendelijk: Het tuig heeft een handige gespsluiting die het eenvoudig maakt om het tuig snel aan en uit te doen. Dit is ideaal voor dagelijks gebruik en maakt het aan- en uittrekken gemakkelijk en snel.
  • Stevige constructie: Ontworpen met robuuste materialen en stevige bevestigingspunten, waardoor het tuig veilig en betrouwbaar is, zelfs tijdens actieve wandelingen of speelsessies.

Het AGILA ERGOFLUO 4 Tuig geel is verkrijgbaar in verschillende maten om aan de behoeften van diverse hondenrassen en -groottes te voldoen. Dit tuig biedt een uitstekende combinatie van veiligheid, comfort en stijl, waardoor het een ideale keuze is voor hondeneigenaren die hun huisdier de beste wandelervaring willen bieden.