Vandaag open van 09:00 - 18:00
7 dagen per week geopend
Gratis af te halen in onze winkels

BAZA Hangtuin struiktomat tumb tom yllw

6,95

3 op voorraad

BAZA_logo

Beschrijving

De BAZA Hangtuin voor de struiktomaat ‘Tumbling Tom Yellow’ biedt een handige en visueel aantrekkelijke manier om deze smakelijke tomatenvariant te kweken, zelfs in beperkte ruimtes. Dit hangende tuinontwerp is speciaal ontworpen om struiktomaten te laten groeien, inclusief de ‘Tumbling Tom Yellow’-variëteit, bekend om zijn compacte groei en overvloedige, gele cherrytomaten.

De hangtuin wordt geleverd met alles wat je nodig hebt om je eigen tomatenplanten te kweken, waaronder een stevige en duurzame hangzak, hoogwaardige potgrond en zaden van de ‘Tumbling Tom Yellow’ struiktomaat. Hang de tuin eenvoudig op een zonnige plek, zoals een balkon, terras of tuin, en geniet van het plezier van het kweken van je eigen verse cherrytomaten.

Dit hangende tuinontwerp is ideaal voor tuiniers van alle niveaus, of je nu een beginnende groene duim hebt of een ervaren tuinexpert bent. Het biedt een ruimtebesparende en esthetisch aantrekkelijke oplossing om je eigen groenten te verbouwen, terwijl het tegelijkertijd een vleugje natuurlijke schoonheid toevoegt aan je leefruimte. Met de ‘Tumbling Tom Yellow’ struiktomaat kun je genieten van de heerlijke smaak van verse, zonovergoten cherrytomaten, rechtstreeks uit je eigen hangende tuin.