Vandaag open van 09:00 - 18:00
7 dagen per week geopend
Gratis af te halen in onze winkels

Bijzettafel Arezzo S 47×45

84,95

3 op voorraad

Beschrijving

De bijzettafel Arezzo S biedt een verfijnde en functionele toevoeging aan elke ruimte. Met zijn afmetingen van 47×45 cm is deze tafel compact en veelzijdig, perfect voor gebruik naast een bank, fauteuil of als aanvulling op een bestaande zithoek. Het ontwerp kenmerkt zich door een slanke metalen framebasis, die stabiliteit biedt en een moderne uitstraling heeft.

Het tafelblad van de Arezzo S bijzettafel is vervaardigd van hoogwaardig materiaal, zoals hout, glas of kunststof, afhankelijk van het model. Dit biedt niet alleen een duurzaam en gemakkelijk te reinigen oppervlak, maar voegt ook een vleugje elegantie toe aan het geheel.

Dankzij zijn compacte formaat past de Arezzo S bijzettafel perfect in zowel kleine als grote ruimtes, waardoor het een veelzijdige keuze is voor verschillende interieurinstellingen. Of het nu wordt gebruikt als een handige plek voor drankjes en snacks, of als een showcase voor decoratieve accenten, deze bijzettafel combineert functionaliteit met stijl op een verfijnde manier.