Vandaag open van 09:00 - 18:00
7 dagen per week geopend
Gratis af te halen in onze winkels

Zadensilo adventurer klein 24cm

23,95

11 op voorraad

C.J. Wildbird Foods Europe B.V._logo

Beschrijving

De Zadensilo Adventurer is een compacte en handige zaaddispenser met een hoogte van slechts 24 centimeter. Deze kleine maar functionele zaadsilo is ideaal voor vogelliefhebbers die graag vogels in hun tuin willen voeren.

Met zijn geringe afmetingen past de Zadensilo Adventurer gemakkelijk in kleine buitenruimtes, zoals balkons of kleine tuinen. Hij is ontworpen om verschillende soorten vogelzaad vast te houden en te beschermen tegen weersinvloeden en ongedierte, waardoor uw gevederde vrienden altijd van vers voedsel kunnen genieten.

Dankzij het transparante reservoir kunt u eenvoudig zien wanneer het tijd is om bij te vullen, zodat de vogels nooit zonder voedsel komen te zitten. Met een handig ophangsysteem kunt u de silo gemakkelijk aan een haak of tak bevestigen, waardoor het een aantrekkelijke toevoeging is aan uw buitenruimte.

De Zadensilo Adventurer klein 24cm is de perfecte keuze voor liefhebbers van wilde vogels die graag de schoonheid van de natuur in hun eigen achtertuin willen brengen.

Extra informatie

Afmeting

Merk

Color

Materiaal

Order code

Shopserver ID

Stock Haarlem

Stock Heiloo

Margin Haarlem

Margin Heiloo