DekaTuin Haarlem 023-5420022 DekaTuin Heiloo072-5320811

Bloemist – winkelmedewerker DekaTuin City

Voor onze bloemen en plantenwinkel in Haarlem centrum zijn wij opzoek naar een enthousiaste bloembind(st)er met ervaring, kennis van planten en een verantwoordelijkheidsgevoel.


Wie zijn wij?
DekaTuin City is onderdeel van DekaTuin tuincentrum. DekaTuin City is gevestigd midden in het centrum van Haarlem. In deze winkel vind je voornamelijk bloemen en kamerplanten in combinatie met (woon)accessoires. Wij geloven dat alles wat groeit en bloeit onze klant elke dag een beetje blijer maakt.


Functie omschrijving
Als medewerker van DekaTuin City maak je met plezier boeketten, je zorgt voor een goede en commerciële presentatie en helpt klanten bij het maken van keuzes. Je verzorgd de (kamer)planten en hebt hier de nodige kennis van. Je hebt een verantwoordelijkheidsgevoel zodat alles goed loopt. Je zorgt dat de winkel er netjes uitziet en je bestelt bloemen, planten en ander vast assortiment. Op drukke dagen ben je bereid het hoofd koel te houden en spring je bij waar nodig. Je bent bereid om in het weekend te werken.


Je werkzaamheden zullen bestaan uit:
- Boeketten maken;
- Planten en bloemen verzorgen;
- Klanten helpen en adviseren;
- Bestellen bloemen, planten en vast assortiment;
- Zorgen voor netheid en overzicht in de winkel;


Wat bieden wij jou?
-          Een fijne werkomgeving en –sfeer;
-          Leuk salaris;
-          Personeelskorting op onze producten;
-          Parttime dienstverband

Hebben wij jouw interesse gewekt? Stuur dan snel jouw motivatie en CV op naar klantenservice@deka-tuin.nl of vul onderstaand formulier in.


Vacature winkelmedewerker DekaTuin City

Uw gegevens

Allowed file extensions to upload :doc,pdf

Allowed file extensions to upload :doc,pdf