DekaTuin Haarlem 023-5420022 DekaTuin Heiloo072-5320811

Weekendhulp DekaTuin City

Ben je opzoek naar een leuke bijbaan? Kom dan werken bij DekaTuin City. Voor onze stadswinkel in het centrum van Haarlem zijn wij opzoek naar een weekendhulp!

Wie zijn wij?
DekaTuin is een tuincentrum met een breed, vernieuwend en kwalitatief goed assortiment voor tuin, huis en dier. Wij geloven dat alles wat groeit en bloeit onze klant elke dag een beetje blijer maakt. En dat hebben wij doorgevoerd naar DekaTuin City. Een winkel midden in het centrum van Haarlem. In deze winkel vind je voornamelijk bloemen en kamerplanten in combinatie met (woon)accessoires.

Functie omschrijving
Bij DekaTuin ben je als winkelmedewerker ook verkoopmedewerker omdat je naast het vullen en netjes houden van de schappen ook klanten helpt bij het maken van keuzes en het beantwoorden van vragen. Hierbij staat klantvriendelijk en servicegericht voorop. De schappen vul je samen met collega’s volgens het schappenplan. Op drukke dagen ben je bereid het hoofd koel te houden en spring je bij waar nodig. Verder verricht je samen met je collega's wat schoonmaak- en opruimwerkzaamheden. Je kunt zelfstandig werken maar ook goed samenwerken. Er heerst een fijne sfeer die ruimte geeft voor leuke sociale contacten met je collega’s. Plezier in werk vinden wij belangrijk. 

DekaTuin is zeven dagen per week open, van maandag t/m zondag. Hierdoor kun je op diverse tijden en dagen werken waarbij je minimaal 1 weekenddag werkt. Perfect voor het combineren met school, hobby en privé. Samen kijken we naar mogelijkheden welke zoveel mogelijk aansluiten bij jouw en onze beschikbaarheid.

Je werkzaamheden zullen bestaan uit:
-          Verzorgen, prijzen en bijvullen van planten
-          Het vullen van schappen;
-          Helpen met de ombouw seizoenswisseling;
-          Nieuwe collectie uitpakken en in de winkel plaatsen;
-          Vragen van klanten beantwoorden;
-          Schoonmaak- en opruimwerkzaamheden.

Wat bieden wij jou?
-          Een fijne werkomgeving;
-          Een divers team met jonge en enthousiaste teamplayers;
-          Flexibele werktijden;
-          Leuk salaris;
-          Personeelskorting op onze producten;
-          Parttime dienstverband 0-12 uur (eventueel meer uur mogelijk)


Hebben wij jouw interesse gewekt? Stuur dan snel jouw motivatie en CV op naar klantenservice@deka-tuin.nl of vul onderstaand formulier in.


Vacature weekendhulp City

Gegevens

Allowed file extensions to upload :doc,pdf

Allowed file extensions to upload :doc,pdf