Vandaag open van 09:00 - 18:00
7 dagen per week geopend
Gratis af te halen in onze winkels

VOSKES Kipfilet reepjes 60g

1,95

Uitverkocht

Voskes_logo

Beschrijving

VOSKES Kipfilet reepjes 60g zijn heerlijke en smakelijke traktaties voor katten, zorgvuldig bereid om hun smaakpapillen te verwennen. Hier is een algemene omschrijving van het product:

  1. Hoogwaardige kipfilet: Deze traktaties zijn gemaakt van hoogwaardige kipfilet, een smakelijke en voedzame eiwitbron die geliefd is bij katten.
  2. Reepjesvorm: De traktaties zijn mogelijk gesneden in reepjes, wat een aantrekkelijke en eenvoudig te eten vorm is voor katten.
  3. Zachte textuur: De Kipfilet reepjes hebben waarschijnlijk een zachte textuur, waardoor ze gemakkelijk te eten zijn en geschikt zijn voor katten van alle leeftijden.
  4. Kleine porties: Verpakt in handige individuele porties van 60 gram zijn de Kipfilet reepjes eenvoudig te doseren. Hierdoor zijn ze ideaal als beloning, tussendoortje of om interactief spel met je kat te stimuleren.
  5. Natuurlijke ingrediënten: Deze traktaties bevatten mogelijk weinig tot geen kunstmatige toevoegingen, waardoor ze een natuurlijke en gezonde keuze zijn voor katten.
  6. Voedzame snack: Kipfilet is een magere bron van eiwitten en voedingsstoffen, waardoor deze traktaties niet alleen lekker zijn maar ook een voedzame aanvulling kunnen zijn op het dieet van je kat.
  7. Beloningsmogelijkheid: Dankzij hun handzame formaat en zachte textuur zijn de Kipfilet reepjes perfect als beloning tijdens het trainen of gewoon als een smakelijke beloning voor je kat.
  8. Veilig en gezond: Als kattensnack is het belangrijk ervoor te zorgen dat de traktaties veilig zijn voor kattenconsumptie. Zorg ervoor dat je de aanwijzingen op de verpakking volgt en dat de traktaties passen in het dieet van je kat.

VOSKES Kipfilet reepjes 60g bieden een smakelijke en gemakkelijk verteerbare traktatie-optie voor katten, waarbij de reepjesvorm de ervaring nog specialer maakt. Raadpleeg de verpakking voor gedetailleerde informatie over de samenstelling en voedingswaarden.