Vandaag open van 09:00 - 18:00
7 dagen per week geopend
Gratis af te halen in onze winkels

VOSKES Gedroogde vis 60g

1,95

Uitverkocht

Voskes_logo

Beschrijving

VOSKES Gedroogde vis 60g zijn heerlijke en knapperige traktaties voor katten, speciaal bereid om hun natuurlijke instincten te bevredigen. Hier is een algemene omschrijving van het product:

  1. Hoogwaardige gedroogde vis: Deze traktaties zijn gemaakt van hoogwaardige gedroogde vis, wat een natuurlijke en smaakvolle eiwitbron is. Vis bevat omega-3 vetzuren die gunstig kunnen zijn voor de gezondheid van de vacht en de huid van katten.
  2. Knapperige textuur: De gedroogde vis heeft waarschijnlijk een knapperige textuur, waardoor het kauwinstinct van katten wordt gestimuleerd. Dit kan bijdragen aan een goede mondgezondheid.
  3. Kleine porties: Verpakt in handige individuele porties van 60 gram zijn de Gedroogde vis traktaties eenvoudig te doseren. Hierdoor zijn ze ideaal als beloning, tussendoortje of om interactief spel met je kat te stimuleren.
  4. Natuurlijke ingrediënten: Deze traktaties bevatten waarschijnlijk weinig tot geen kunstmatige toevoegingen, waardoor ze een natuurlijke en gezonde keuze zijn voor katten.
  5. Voedzame snack: Vis is rijk aan eiwitten en voedingsstoffen, waardoor deze traktaties niet alleen lekker zijn maar ook een voedzame aanvulling kunnen zijn op het dieet van je kat.
  6. Beloningsmogelijkheid: Dankzij hun handzame formaat en knapperige textuur zijn de Gedroogde vis traktaties perfect als beloning tijdens het trainen of gewoon als een smakelijke beloning voor je kat.
  7. Veilig en gezond: Als kattensnack is het belangrijk ervoor te zorgen dat de traktaties veilig zijn voor kattenconsumptie. Zorg ervoor dat je de aanwijzingen op de verpakking volgt en dat de traktaties passen in het dieet van je kat.

VOSKES Gedroogde vis 60g bieden een natuurlijke en knapperige traktatie-optie voor katten, waarbij de gedroogde vis de smaak en textuur levert waar katten van kunnen genieten.