Vandaag open van 09:00 - 18:00
7 dagen per week geopend
Gratis af te halen in onze winkels

VOGELBESCHERMING NEDERLAND Insectenvetblok

2,75

23 op voorraad

Vogel bescherming nederland_logo

Beschrijving

Het VOGELBESCHERMING NEDERLAND Insectenvetblok is een hoogwaardige en voedzame traktatie voor tuinvogels, speciaal samengesteld om vogels van essentiële voedingsstoffen te voorzien. Dit vetblok combineert de rijke energie van vet met de eiwitrijke voordelen van insecten, waardoor het een ideale voedselbron is voor wilde vogels in de natuur.

De belangrijkste kenmerken van het Insectenvetblok zijn:

1. Hoogwaardige Ingrediënten: Het vetblok is samengesteld uit hoogwaardige vetten die vogels voorzien van de broodnodige energie, vooral tijdens de koudere maanden wanneer voedsel schaars kan zijn. De toegevoegde insecten, zoals meelwormen, bieden een eiwitrijke bron, essentieel voor de groei, het herstel en het behoud van de gezondheid van vogels.

2. Voedingswaarde: Het Insectenvetblok is een calorierijke lekkernij, rijk aan vetten, eiwitten en andere voedingsstoffen die vogels nodig hebben om hun energie op peil te houden.

3. Variatie in Dieet: Door insecten aan het vetblok toe te voegen, wordt het dieet van vogels verrijkt, wat een belangrijk aspect is voor hun algehele gezondheid en welzijn.

4. Gemakkelijk te Gebruiken: Het vetblok is meestal beschikbaar in een handige vorm, bijvoorbeeld als een blok dat gemakkelijk in speciale vetblokhouders kan worden geplaatst.

5. Trek Verschillende Vogelsoorten Aan: Het voeren van een Insectenvetblok trekt een breed scala aan vogelsoorten aan, waaronder mezen, spechten, roodborstjes en vinken, waardoor uw tuin levendiger wordt met vogelactiviteit.

Het voeren van het VOGELBESCHERMING NEDERLAND Insectenvetblok is niet alleen een manier om vogels van voedsel te voorzien, maar het biedt ook de mogelijkheid om van dichtbij te genieten van de natuur in uw eigen tuin. Het helpt om vogels te ondersteunen, vooral tijdens de koudere maanden, en draagt bij aan het behoud van biodiversiteit in uw directe omgeving.