Vandaag open van 09:00 - 18:00
7 dagen per week geopend
Gratis af te halen in onze winkels

TALEN TOOLS Grasschaar 360 graden draaibaar

18,50

1 op voorraad

Talen tools_logo

Beschrijving

Een TALEN TOOLS Grasschaar die 360 graden draaibaar is, biedt gebruikers de mogelijkheid om gras en andere lage begroeiing met uitzonderlijke precisie en gemak te knippen. Deze innovatieve eigenschap maakt het mogelijk om onder verschillende hoeken te knippen zonder dat je de positie van je handen of armen hoeft te veranderen.

De draaifunctie zorgt voor meer flexibiliteit en ergonomie tijdens het gebruik, waardoor je gemakkelijker moeilijk bereikbare plekken kunt bereiken zonder jezelf in ongemakkelijke posities te manoeuvreren. Dit maakt de graschaar ideaal voor het trimmen van gras langs randen, bloembedden, paden en andere nauwe of lastig bereikbare gebieden in de tuin.

Naast de draaifunctie zijn TALEN TOOLS-grasscharen doorgaans ontworpen met scherpe, duurzame messen die zorgen voor een schone snede, wat essentieel is voor de gezondheid en esthetiek van je gazon. Het ergonomisch gevormde handvat biedt comfort tijdens langdurig gebruik, en de 360-graden draaifunctie voegt een extra laag van veelzijdigheid en gebruiksgemak toe aan dit essentiële tuingereedschap.