DekaTuin Haarlem 023-5420022 DekaTuin Heiloo072-5320811

Stagiaire werken en leren BBL
Winkelmedewerker met leidinggevende functie in de Retail

Voor ons filiaal in Heiloo zijn wij opzoek naar een nieuwe collega. Ben jij leergierig, steek je graag de handen uit de mouwen en lijkt het jou leuk om in de Retail te werken? Kom dan ons team versterken!  

Wie zijn wij?
DekaTuin is een tuincentrum met een breed, vernieuwend en kwalitatief goed assortiment voor tuin, huis en dier. Wij zijn een gezellig tuincentrum met voor ieder wat wils. Wij geloven dat alles wat groeit en bloeit onze klanten elke dag een beetje blijer maken. En dat is nou precies waar we het voor doen!

Functie omschrijving
In deze functie werk je nauw samen met de bedrijfsleider. Samen zorgen jullie ervoor dat alles goed verloopt. Belangrijk is dat klanten zich prettig voelen in een verzorgde en nette winkel en vriendelijk worden geholpen. Er is veel afwisseling in de werkzaamheden.

Gedurende de dag ben je bezig met de winkel- en schapindeling waarbij je leert hoe je dit commercieel presenteert om de verkoop te stimuleren, je lost binnenkomende vracht en laad deze in op verschillende afdeling maar ook het netjes houden van de winkel hoort bij de dagelijkse werkzaamheden. Daarnaast leer je een aantal administratieve handelingen zoals het bestellen van artikelen en het verwerken van bijvoorbeeld een retour. Ieder seizoen wordt de winkel omgebouwd. Zo houdt je je in het najaar bezig met de ombouw voor de herfst en de kerstperiode en einde winter worden de voorbereidingen voor het mooie weer getroffen met onder andere de nieuwe tuinmeubelcollectie.

DekaTuin is zeven dagen per week open dat een flexibele inzet mogelijk maakt. Hierbij komt kijken dat je bereid bent om in weekenden en met feestdagen te werken.
 

Wat vragen wij?
-        Je volgt een BBL-opleiding richting detailhandel
-        Je bent bereid regelmatig in het weekend en met feestdagen te werken;
-        Ervaring in de detailhandel is niet strikt noodzakelijk;
-        Je bent minimaal 18 jaar;
-        Je beheerst de Nederlandse taal goed;

 

Wat bieden wij jou?
-          Een fijne werk- en leer omgeving;
-          Na de stageperiode mogelijkheid tot een (vast) dienstverband;
-          Doorgroeimogelijkheden binnen DekaTuin;
-          Een divers en enthousiast team;
-          Salaris conform cao;
-          Personeelskorting op onze producten.

Heb je interesse? Stuur dan jouw motivatie en CV op naar klantenservice@deka-tuin.nl.