DekaTuin Haarlem 023-5420022 DekaTuin Heiloo072-5320811

SHOPPING SUNDAY
zondag 10 november - 11.00 tot 17.00 uur


DekaTuin Ruiter & Outdoor in Heiloo: 
HELE ASSORTIMENT 2E ARTIKEL 50% KORTING!

Kom op zondag 10 november naar Shopping Sunday in DekaTuin Ruiter & Outdoor in Heiloo voor een gezellige en voordelige middag! Deze dag presenteren wij de nieuwste herfst- en wintercollectie en ontvang je op ieder 2e artikel 50% korting!* Dit geldt voor de hele collectie in onze Ruiter & Outdoor winkel in DekaTuin Heiloo.

Wij heten je welkom met een drankje. Daarna snuffel je op je gemak rond door de nieuwste collectie en is onze expert aanwezig voor de nodige adviezen. Bij afrekenen ontvang je op ieder 2e artikel 50% korting!* Besteed je 100.- dan kan je deelnemen aan de win-actie. Je maakt kans op de nieuwe Goleygo 2.0, een Montar rijbroek in jouw maat en een Bucas Freedom Turnout regendeken. Het enige wat je hiervoor hoeft te doen is je naam en email op de (kopie) kassabon te schrijven en deze in de prijzenpot te deponeren. Wij trekken drie bonnen en brengen de winnaars per mail op de hoogte.

Verlaat je de winkel met een minimale besteding van 25.- dan ontvang je een leuk gevulde goodiebag! Gevuld met samples, promoties, cadeautjes en inspiratie van diverse merken. Op is op.


DUS DEZE DAG…
-          Welkomstdrankje
-          Nieuwste collectie van diverse merken
-          Ieder 2e artikel 50% korting*
-          Doe mee & win!
-          GOODIE BAG cadeau
 

* De korting is alleen in de DekaTuin Ruiter & Outdoor winkel geldig op zondag 10 november ’19. De korting geldt niet online, alleen in de ruitershop die is gevestigd in ons tuincentrum in Heiloo. De korting geldt niet op afgeprijsde artikelen, lopende acties en cadeaukaarten. De korting wordt berekend als 25% korting.