Vandaag open van 09:00 - 18:00
7 dagen per week geopend
Gratis af te halen in onze winkels

Senior Sensitive Fish 12kg

61,95

2 op voorraad

Greenheart_logo

Beschrijving

Greenheart Senior Sensitive Fish 12kg hondenvoer is een speciaal samengestelde voeding die is ontworpen om tegemoet te komen aan de unieke voedingsbehoeften van oudere honden, met bijzondere aandacht voor hun gevoelige spijsverteringssysteem. Dit hondenvoer bevat hoogwaardige ingrediënten en is rijk aan zalm, een bron van hoogwaardige dierlijke eiwitten en gezonde vetten die goed zijn voor de algemene gezondheid van oudere honden.

Deze voeding is licht verteerbaar en kan ingrediënten bevatten zoals zalm, rijst en andere natuurlijke vezels die vriendelijk zijn voor de maag van oudere honden. Het is vrij van veelvoorkomende allergenen en kunstmatige toevoegingen, wat het ideaal maakt voor honden met voedselgevoeligheden of allergieën.

Greenheart Senior Sensitive Fish 12kg hondenvoer is verrijkt met essentiële voedingsstoffen zoals omega-3 en omega-6 vetzuren, die de huid en vacht van je hond ondersteunen, waardoor ze glanzend en gezond blijven. Daarnaast bevat het voer antioxidanten, vitaminen en mineralen die het immuunsysteem van oudere honden versterken en bijdragen aan hun algehele welzijn.

Dit voer is speciaal ontwikkeld om oudere honden te helpen een gezond gewicht te behouden, spiermassa op te bouwen en hun energieniveaus te ondersteunen. Het wordt aanbevolen om de voedingsrichtlijnen op de verpakking te volgen, afgestemd op de grootte, leeftijd en activiteitsniveau van je hond, om ervoor te zorgen dat hij de juiste hoeveelheid voeding krijgt voor zijn behoeften.