Vandaag open van 09:00 - 18:00
7 dagen per week geopend
Gratis af te halen in onze winkels

Raamfder bordeaux l17.8b3.8h13.5cm

5,75

Uitverkocht

C.J. Wildbird Foods Europe B.V._logo

Beschrijving

Raamfder Bordeaux L17.8 × B3.8 × H13.5 cm is een elegant en stijlvol raamdecoratieproduct dat functionaliteit combineert met verfijning. Met een afmeting van 17.8 cm in lengte, 3.8 cm in breedte en 13.5 cm in hoogte, past dit raamfder perfect bij ramen van verschillende groottes.

De Bordeaux-kleur voegt een vleugje warmte en klasse toe aan elke ruimte. Dit raamfder is ontworpen met aandacht voor detail en vakmanschap, wat resulteert in een duurzaam en aantrekkelijk product. Het is gemaakt van hoogwaardige materialen die bestand zijn tegen slijtage en zorgen voor langdurig gebruik.

Dankzij de handige afmetingen is dit raamfder geschikt voor verschillende soorten ramen, of het nu gaat om grote raampartijen in woonkamers of kleinere ramen in slaapkamers of kantoren. De afmetingen L17.8 × B3.8 × H13.5 cm maken het eenvoudig te installeren en aan te passen aan de gewenste raamgrootte.

Met dit raamfder kunt u de hoeveelheid natuurlijk licht in uw kamer regelen en tegelijkertijd zorgen voor privacy. De Bordeaux-kleur voegt een vleugje verfijning toe aan elke ruimte, waardoor het raamfder niet alleen functioneel is maar ook een esthetische meerwaarde biedt.

Kortom, Raamfder Bordeaux L17.8 × B3.8 × H13.5 cm is een prachtige en praktische toevoeging aan elk interieur, die zowel elegantie als functionaliteit combineert om aan uw behoeften te voldoen.