Vandaag open van 09:00 - 18:00
7 dagen per week geopend
Gratis af te halen in onze winkels

Puppy allbreeds 12kg

62,95

6 op voorraad

Greenheart_logo

Beschrijving

Greenheart Puppy Allbreeds 12kg hondenvoer is een speciaal samengestelde voeding die is ontworpen om te voorzien in de unieke voedingsbehoeften van puppy’s van alle hondenrassen. Deze voeding is essentieel voor een gezonde groei, ontwikkeling en ondersteuning van het immuunsysteem van puppy’s tijdens hun belangrijke groeifase.

Dit hondenvoer bevat hoogwaardige eiwitten afkomstig van dierlijke bronnen, zoals kip, kalkoen of lam, die essentieel zijn voor de opbouw van spieren en het bevorderen van een gezonde groei. Het voer is speciaal geformuleerd met de juiste balans van eiwitten, vetten, koolhydraten, vitaminen en mineralen om te voldoen aan de energiebehoeften van actieve puppy’s.

Greenheart Puppy Allbreeds 12kg hondenvoer is ook rijk aan DHA (docosahexaeenzuur), een omega-3 vetzuur dat de ontwikkeling van de hersenen en het gezichtsvermogen ondersteunt, wat cruciaal is voor de ontwikkeling van jonge honden. Het bevat ook de juiste hoeveelheden calcium en fosfor om sterke botten en tanden te bevorderen, wat vooral belangrijk is voor groeiende puppy’s.

Dit voer kan ook prebiotica en probiotica bevatten, die de spijsvertering en een gezonde darmflora ondersteunen. Bovendien is het vaak verrijkt met antioxidanten om het immuunsysteem van de puppy te versterken en te helpen bij de bestrijding van ziekteverwekkers.

Greenheart Puppy Allbreeds 12kg hondenvoer wordt meestal verpakt in handige zakken van 12 kg, wat geschikt is voor langdurig gebruik terwijl je puppy opgroeit. Het wordt aanbevolen om de voedingsrichtlijnen op de verpakking te volgen, afgestemd op de leeftijd, grootte en behoeften van je puppy, om ervoor te zorgen dat hij alle benodigde voedingsstoffen krijgt voor een gezonde en gelukkige start in het leven.