Vandaag open van 09:00 - 18:00
7 dagen per week geopend
Gratis af te halen in onze winkels

Puppy all breeds 3kg

21,95

1 op voorraad

Greenheart_logo

Beschrijving

Greenheart Puppy All Breeds 3kg hondenvoer is een hoogwaardige en uitgebalanceerde voeding speciaal ontworpen voor alle puppyrassen. Deze voeding is zorgvuldig samengesteld om te voorzien in de specifieke voedingsbehoeften van opgroeiende puppy’s en ondersteunt een gezonde groei en ontwikkeling tijdens de belangrijke eerste levensfasen.

Wat dit voer onderscheidt, is de focus op hoogwaardige eiwitten die essentieel zijn voor de opbouw en ontwikkeling van spieren. Het bevat vaak hoogwaardige eiwitbronnen zoals kip of lam, die gemakkelijk verteerbaar zijn en de noodzakelijke bouwstenen bieden voor een gezond lichaam.

Greenheart Puppy All Breeds 3kg hondenvoer is rijk aan DHA (docosahexaeenzuur), een omega-3 vetzuur dat gunstig is voor de ontwikkeling van de hersenen en het zicht bij jonge honden. Het bevat ook de juiste balans van calcium en fosfor om sterke botten en tanden te ondersteunen, evenals vitaminen en mineralen die het immuunsysteem versterken en bijdragen aan een gezonde huid en vacht.

Dit voer bevat vaak vezelrijke ingrediënten zoals groenten en granen om een gezonde spijsvertering te bevorderen en kan hypoallergeen zijn, wat betekent dat het minder waarschijnlijk allergische reacties veroorzaakt. Het vermijdt vaak kunstmatige toevoegingen en conserveermiddelen, waardoor het een natuurlijke en gezonde voedingskeuze is voor puppy’s van alle rassen.

De verpakking van 3 kilogram biedt een handige hoeveelheid voeding voor puppy’s en is ideaal voor eigenaren van puppy’s die op zoek zijn naar een voedzame en smakelijke optie voor hun huisdieren. Zoals altijd is het belangrijk om de voedingsinformatie op de verpakking te raadplegen en het voer aan te passen aan de individuele behoeften en groeifase van jouw puppy. Bij twijfel is het raadzaam om advies in te winnen bij een dierenarts om ervoor te zorgen dat het voer geschikt is voor jouw opgroeiende hond.