Vandaag open van 09:00 - 18:00
7 dagen per week geopend
Gratis af te halen in onze winkels

Pootstok d3h28b11.5cm

7,75

Uitverkocht

Nature_logo

Beschrijving

De pootstok heeft een diameter van 3 centimeter, een hoogte van 28 centimeter en een breedte van 11.5 centimeter. Het is een handig gereedschap dat speciaal is ontworpen om plantgaten te maken en planten nauwkeurig te plaatsen in de tuin.

Met zijn scherpe punt aan het ene uiteinde en een brede basis aan het andere, biedt deze pootstok veelzijdigheid voor diverse tuinwerkzaamheden. De scherpe punt maakt het gemakkelijk om door de grond te prikken, zelfs in compacte of dichte bodems, terwijl de brede basis stabiliteit biedt tijdens het planten.

Gemaakt van duurzaam materiaal is deze pootstok ontworpen voor langdurig gebruik, zelfs in uitdagende tuinomstandigheden. Het compacte formaat maakt het handig om te hanteren en op te bergen, en het ergonomische ontwerp zorgt voor comfortabel gebruik voor tuiniers van alle niveaus.

Of je nu bezig bent met het planten van bloemen, groenten of kruiden, de pootstok met zijn precieze afmetingen en gebruiksvriendelijkheid is een onmisbaar hulpmiddel om je tuin tot bloei te laten komen.

Gerelateerde producten