Vandaag open van 12:00 - 17:00
7 dagen per week geopend
Gratis af te halen in onze winkels

POMPOEN TANDEN PP 16STS

1,50

34 op voorraad

Beschrijving

“Pompoen Tanden PP 16STS” zijn essentiële accessoires voor elke Halloween-liefhebber die van plan is om pompoenen te snijden en te transformeren in angstaanjagende jack-o’-lanterns. Dit pakket bevat 16 pompoen tanden gemaakt van duurzaam en hoogwaardig PP (polypropyleen) materiaal. Deze tanden zijn speciaal ontworpen om pompoenen een angstaanjagende en grappige uitstraling te geven tijdens het Halloween-feest.

Elke pompoen tand in dit pakket is zorgvuldig vormgegeven met scherpe details, waardoor ze er realistisch en griezelig uitzien. Ze zijn eenvoudig te bevestigen aan pompoenen door ze simpelweg in de schil te duwen, zonder enige lijm of plakmiddelen nodig te hebben. Dit maakt het snijden van jack-o’-lanterns een gemakkelijke en leuke activiteit voor zowel kinderen als volwassenen.

Of je nu een enge grimas of een vriendelijke glimlach wilt creëren, deze pompoen tanden bieden eindeloze mogelijkheden voor creativiteit. Ze zijn perfect voor het versieren van pompoenen voor Halloween-feestjes, trick-or-treat-evenementen, of om je huis in een angstaanjagende sfeer te brengen tijdens de Halloween-nacht.

Met Pompoen Tanden PP 16STS kun je jouw pompoenen transformeren in grappige of enge gezichten, waardoor ze de perfecte toevoeging worden aan je Halloween-decoraties. Ze zijn een eenvoudige, maar effectieve manier om je jack-o’-lanterns tot leven te brengen en een onvergetelijke indruk achter te laten bij je gasten en voorbijgangers tijdens Halloween.