Vandaag open van 09:00 - 18:00
7 dagen per week geopend
Gratis af te halen in onze winkels

Plantschopje smal h28b6.3cm

6,50

Uitverkocht

Nature_logo

Beschrijving

Het Plantschopje smal van NATURE is een handig gereedschap ontworpen voor precieze tuinwerkzaamheden, zoals het verplanten van kleine planten, het losmaken van aarde, en het verwijderen van onkruid in smalle ruimtes. Met een lengte van 28 cm en een smalle breedte van 6,3 cm biedt dit schopje een comfortabele grip en precisie tijdens het werken in de tuin.

De smalle vorm van het blad maakt het ideaal voor het werken in compacte tuinbedden, potten, en andere kleine ruimtes waar grotere gereedschappen moeilijk te manoeuvreren zijn. Het scherpe blad snijdt gemakkelijk door de grond en de wortels van planten, waardoor minimale verstoring ontstaat tijdens het verplanten.

Dit plantschopje is gemaakt van duurzaam materiaal en heeft een stevige constructie die bestand is tegen herhaaldelijk gebruik in de tuin. Het ergonomische ontwerp zorgt voor comfortabel en efficiënt tuinieren zonder vermoeidheid van de handen.

Het Plantschopje smal van NATURE is een essentieel gereedschap voor tuiniers die op zoek zijn naar precisie en controle bij het werken in kleine tuinruimtes, waardoor ze gemakkelijk kunnen genieten van gezonde en bloeiende planten.