Vandaag open van 09:00 - 18:00
7 dagen per week geopend
Gratis af te halen in onze winkels

Plant op water div Intenz mix

24,95

Uitverkocht

Beschrijving

De “Plant op water div Intenz mix” is een verzameling van diverse planten die gedijen in een hydrocultuursysteem. In dit systeem worden de planten geworteld in water, ondersteund door een oplossing van voedingsstoffen die hen voorziet van alle essentiële elementen voor groei. Het “Intenz mix” aspect suggereert dat het assortiment mogelijk verschillende plantensoorten en variëteiten omvat, waardoor je een gevarieerd en levendig groendecor in huis kunt halen.

Dit type plantenset is populair vanwege de eenvoudige verzorging en het feit dat het minder afhankelijk is van traditionele aarde. Hydrocultuur vereist echter wel specifieke zorg, waaronder het handhaven van de juiste water- en voedingsniveaus. Het assortiment kan planten bevatten met verschillende bladvormen, texturen en kleuren, waardoor het een aantrekkelijke en dynamische aanvulling is op elk interieur.

Het is raadzaam om de specifieke zorginstructies voor elke plantensoort in het assortiment op te volgen om ervoor te zorgen dat ze gedijen in het hydrocultuursysteem. Over het algemeen biedt een mix van planten op water een moderne en frisse esthetiek, ideaal voor diegenen die op zoek zijn naar levendige groene accenten in huis met een eigentijdse twist.