Vandaag open van 09:00 - 18:00
7 dagen per week geopend
Gratis af te halen in onze winkels

PERFECTFIT – DROOG ADULT ACTIVE RUND – 750 Gram

6,85

1 op voorraad

Perfect fit_logo

Beschrijving

Perfect Fit Droog Adult Active Rund in een verpakking van 750 gram biedt een voedzame en uitgebalanceerde voeding speciaal ontworpen voor volwassen katten met een actieve levensstijl. Deze droge voeding is samengesteld om te voorzien in de specifieke voedingsbehoeften van actieve katten, met de focus op het ondersteunen van hun energieniveau, spieropbouw en algehele gezondheid.

De voeding bevat hoogwaardige ingrediënten zoals rundvlees, die een goede bron van eiwitten zijn voor het behoud en de opbouw van sterke spieren. Daarnaast is het verrijkt met essentiële vitaminen, mineralen en voedingsstoffen die bijdragen aan het behoud van een gezond gewicht en een actieve levensstijl.

Perfect Fit Droog Adult Active Rund is zorgvuldig samengesteld om een optimale spijsvertering te ondersteunen en de gezondheid van de darmen te bevorderen. Het bevat ook antioxidanten die het immuunsysteem van uw kat versterken en hem helpen om gezond te blijven, zelfs tijdens actieve periodes.

De handige verpakking van 750 gram zorgt ervoor dat u voldoende voeding bij de hand heeft om uw actieve kat te voeden. De brokjes zijn speciaal ontworpen om tegemoet te komen aan de kauwbehoeften van volwassen katten en zijn gemakkelijk te eten.

Met Perfect Fit Droog Adult Active Rund kunt u uw actieve kat een smakelijke en voedzame voeding bieden die voldoet aan al zijn voedingsbehoeften, zodat hij gezond, energiek en vol leven blijft.