Vandaag open van 09:00 - 18:00
7 dagen per week geopend
Gratis af te halen in onze winkels

NATURE Verspeenset grn

2,20

Uitverkocht

Nature_logo

Beschrijving

De NATURE Verspeenset in het groen is een handig en veelzijdig gereedschap voor tuiniers, vooral bij het verplanten van jonge zaailingen en het verspenen van kwetsbare planten. Deze set bevat verschillende essentiële tools die het verplanten gemakkelijker maken en de gezondheid van de planten bevorderen.

De set kan onder meer een verspeenlepel, een verspeentang en een verspeenvork bevatten. Deze gereedschappen zijn ontworpen om voorzichtig jonge planten uit de grond te halen en ze vervolgens zonder beschadiging naar hun nieuwe locatie over te brengen. De verspeenlepel helpt bij het graven en opheffen van planten met minimale verstoring van de wortels, terwijl de verspeentang en -vork nauwkeurigere manipulatie van de plant mogelijk maken.

Het groene kleurenschema van de verspeenset geeft een vleugje frisheid en natuurlijkheid, wat perfect past bij de tuinomgeving. Bovendien zijn de gereedschappen gemaakt van hoogwaardig en duurzaam materiaal, zodat ze bestand zijn tegen langdurig gebruik in verschillende tuinomstandigheden.

Of je nu een ervaren tuinier bent of net begint, de NATURE Verspeenset in het groen is een onmisbare aanvulling op je tuinuitrusting, waardoor het verplanten van zaailingen een soepel en succesvol proces wordt.