Vandaag open van 09:00 - 18:00
7 dagen per week geopend
Gratis af te halen in onze winkels

NATURE Kweekbakset+groeimed. l35b23.5h11cm

14,95

8 op voorraad

Nature_logo

Beschrijving

De NATURE Kweekbakset met groeimedium is een complete en handige set voor het starten van zaden en het kweken van jonge planten binnenshuis, op het balkon of in de tuin. Met een lengte van 35 centimeter, een breedte van 23,5 centimeter en een hoogte van 11 centimeter biedt deze kweekbak voldoende ruimte voor het kweken van meerdere planten tegelijkertijd.

De kweekbak is gemaakt van duurzaam materiaal en wordt geleverd met een groeimedium, zoals potgrond of zaai- en stekgrond, waardoor je direct aan de slag kunt met het kweken van zaden. De bak is voorzien van een transparante afdekhoes, die zorgt voor een warm en vochtig klimaat dat bevorderlijk is voor de kieming en groei van zaden.

De NATURE Kweekbakset met groeimedium is ideaal voor het kweken van een breed scala aan planten, zoals groenten, kruiden, bloemen en meer. Of je nu een beginnende tuinier bent die zijn eerste planten kweekt of een ervaren liefhebber die op zoek is naar een handige en compacte kweekoplossing, deze kweekbakset biedt alles wat je nodig hebt voor succesvolle zaai- en kweekprojecten.