Vandaag open van 09:00 - 18:00
7 dagen per week geopend
Gratis af te halen in onze winkels

NATURE Kweekbak h5.5b35l23.5cm 5st

8,75

Uitverkocht

Nature_logo

Beschrijving

De NATURE Kweekbakken zijn een handige en veelzijdige optie voor het kweken van planten, kruiden en groenten, of het nu binnen of buiten is. Met een hoogte van 5,5 cm, een breedte van 35 cm en een lengte van 23,5 cm zijn deze kweekbakken compact en gemakkelijk te plaatsen op vensterbanken, balkons, terrassen of in tuinen.

De set van 5 kweekbakken biedt voldoende ruimte voor het kweken van verschillende gewassen of het starten van zaailingen. De neutrale uitstraling past goed bij verschillende decorstijlen, terwijl het duurzame materiaal zorgt voor langdurige prestaties, zelfs bij blootstelling aan de elementen.

Deze kweekbakken zijn ideaal voor zowel beginnende als ervaren tuiniers, omdat ze een gecontroleerde omgeving bieden voor plantengroei. Met hun compacte formaat zijn ze perfect voor mensen met beperkte ruimte, waardoor je zelfs in kleine ruimtes van het plezier van tuinieren kunt genieten.

Met de NATURE Kweekbak h5.5b35l23.5cm 5st heb je een handige en betaalbare oplossing om je eigen verse producten te kweken, waarbij je tegelijkertijd een groene en levendige sfeer creëert in je leefruimte.