Vandaag open van 09:00 - 18:00
7 dagen per week geopend
Gratis af te halen in onze winkels

NATURE Biopotjes h6d6cm set 24st

4,25

Uitverkocht

Nature_logo

Beschrijving

De NATURE Biopotjes zijn een praktische en milieuvriendelijke keuze voor het kweken van zaailingen en het verpotten van kleine planten. Deze set bevat 24 potjes, elk met een hoogte van 6 cm en een diameter van 6 cm, waardoor ze perfect zijn voor het opkweken van verschillende planten in een compacte ruimte.

Gemaakt van biologisch afbreekbaar materiaal bieden deze potjes een duurzaam alternatief voor traditionele plastic potjes. Ze zijn ontworpen om na verloop van tijd af te breken in de bodem, waardoor ze een minimale impact hebben op het milieu.

Elk potje biedt voldoende ruimte voor het kweken van zaailingen of het verpotten van kleine planten, waardoor ze ideaal zijn voor tuinders die hun eigen planten willen opkweken. Ze kunnen worden gebruikt in combinatie met kweekbakken, kassen of gewoon op een zonnige vensterbank.

Met de NATURE Biopotjes set van 24 stuks kunnen tuinders genieten van een milieuvriendelijke en efficiënte manier om zaailingen op te kweken en kleine planten te laten groeien, terwijl ze bijdragen aan duurzaam tuinieren.