DekaTuin Haarlem 023-5420022 DekaTuin Heiloo072-5320811

Kerstbomen

Trek je laarzen aan, neem je zaag mee en kom naar DekaTuin Haarlem aan de Vlaamsweg! Samen met mama, opa of vriend een kerstboom uitzoeken en zelf omzagen, wie wil dat nou niet? Een leuke activiteit om direct in de gezellige kerstsfeer te komen. Het is ook mogelijk om gezaagde bomen van eigen land uit te zoeken in Heiloo.

Achter ons tuincentrum in Haarlem aan de Vlaamseweg 1, vind je onze eigen gekweekte kerstbomen. De bomen zijn biologisch, zonder bestrijdingsmiddelen, gekweekt. Dit jaar hebben de bomen een mooie hoogte en een goed formaat en zijn klaar om van het land naar de woonkamer te verhuizen. Kom zelf je boom uitkiezen, omzagen en neem deze direct mee. Een boom kost 19.95 per stuk, op vertoon van een volle spaarkaart, is de boom nog maar 10.-! Koop een label bij onze informatiebalie en neem deze vervolgens mee naar het land. Daar krijg je op vertoon van het label toegang tot het uitzoeken van een boom. Wij zorgen voor wat gereedschappen maar eigen gereedschap mee nemen is handig zodat je niet hoeft te wachten. Je hoeft geen afspraak te maken of een tijd te reserveren. Je kunt gewoon langs komen!

Wij adviseren de boom eerst twee dagen buiten of in de schuur te laten rusten voordat de boom naar binnen gaat.

Waar: DekaTuin Haarlem, Vlaamseweg 1 voor het uitzoeken en zelf omzagen of Dekatuin Heiloo, Vennewatersweg 15 voor alleen het uitzoeken
Prijs: per boom 19.95
Wanneer: tijdens openingstijden van maandag t/m zondag. Maandag t/m zaterdag van 09:00 tot 18:00 en zondag van 10:00 tot 17:00.

OP = OP!Verzorgingstips
Een juiste verzorging geeft het beste resultaat. Als je een kerstboom in huis plaatst is het belangrijk dat de boom genoeg water krijgt.

  1. Zaag de stam een paar centimeter af
  2. Zet de boom in een emmer water en laat deze 1 dag staan zodat de boom zich vol kan zuigen met water
  3. Plaats de boom in een standaard en vul deze standaard met water
  4. Voeg de (gratis) kerstbomen voeding toe Let op! De boom kan veel drinken dus controleer regelmatig of de boom nog water heeft

Heb je een kerstboom van eigen land? Dan adviseren wij de boom eerst twee dagen buiten of in de schuur te laten rusten voordat de boom naar binnen gaat.


Nog meer voordelen
- Easyfix, extra stevig en een rechte boom
- Kerstbomenvoeding bij aankoop van een boom
- Inpakservice voor een gemakkelijk transport

Met het easyfix systeem maken wij binnen enkele seconde een gat aan de onderkant van de boom. Het puntvormige boorsysteem zorgt voor extra stevigheid en een boom die altijd recht staat. De boom hoeft u dan alleen nog maar op de easyfix standaard te plaatsen. Deze standaard heeft een waterreservoir waarmee de boom zijn naalden behoudt. Uiteraard zorgen wij ervoor dat de kerstboom netjes verpakt wordt voor een goed transport naar huis. Nadat de boom is ingepakt kun je de boom als een compact pakket gemakkelijk naar huis vervoeren. TreeFood bomenvoeding ontvang je bij aankoop van een kerstboom. Deze voeding beperkt de naalduitval waardoor je een prachtige groene boom houdt. Heel eenvoudig! Het zijn twee zakjes, één voor dag 1 en één voor dag 5. De voeding voeg je toe aan het water onder de boom. Voor bomen met of zonder kluit.