DekaTuin Haarlem 023-5420022 DekaTuin Heiloo072-5320811

Kerst bij DekaTuin

Nog even en het is kerst! Bij DekaTuin vind je al de nodige kerstartikelen. Een uitgebreid assortiment met producten die aansluiten bij de (kerst)trends van dit jaar. Medio begin november verwachten wij het gehele kerst-assortiment te hebben staan. Nu al word je betoverd door de vele lichtjes, glinsters en alles dat bij een gezellige winter komt kijken.


Extra lang open!
Speciaal voor de feestdagen hebben wij de openingstijden verlengt. Op vrijdag 6 december en maandag 9 t/m vrijdag 13 december zijn beide winkels iedere dag open zijn tot 20.00 uur! Ook op donderdag 28 november en 19 december zijn we in Haarlem open tot 20.00 uur en op vrijdag 29 november en 20 december in Heiloo tot 20.00 uur.
Let op, deze openingstijden gelden niet voor DekaTuin City.


Donderdag 28 november         Haarlem open tot 20.00 uur
Vrijdag 29 november                 Heiloo open tot 20.00 uur


Vrijdag 6 december                   beide winkels open tot 20.00 uur
Ma 9 t/m vr 13 december         beide winkels open tot 20.00 uur

Donderdag 19 december         Haarlem open tot 20.00 uur
Vrijdag 20 december                 Heiloo open tot 20.00 uur

Op donderdag 5 december sluiten wij om 18.00 uur.Kerstbomen
Vanaf eind oktober/ begin december kan je al een kerstboom bij ons in de winkel komen uitzoeken. Vanaf 5 december begint de officiële kerstbomenverkoop. Dan hebben we alle bomen uit het assortiment voor je uitgestald staan. Kom een boom uitzoeken in de gezellige kerstsfeer met een pianist die kerstmuziek verzorgt en er is warme chocolademelk met een kerstkransje. Er is een ruime keuze aan bomen. In DekaTuin City is een beperkt assortiment bomen verkrijgbaar en in kleine aantallen. Wij adviseren een mooie boom in een van onze tuincentra uit te zoeken. Bekijk de soorten, maten en prijzen hier.Ontvang 10% korting op een kerstboom!

Reserveer je kerstboom vooraf online dan ontvang je 10% korting op de verkoopprijs. Wij zetten de boom voor je klaar zodat je deze op de aangegeven datum kan komen ophalen. Reserveren kan t/m 5 december, afhalen is mogelijk vanaf 6 december. De korting van 10% wordt automatisch verrekend in je winkelwagen.
 
RESERVEER EEN BOOM

Voorwaarden: korting is geldig t/m 1 december en niet geldig op kunstbomen en de Nordmann actiebomen.

 

Nog meer feestdagen services
- Easyfix, extra stevig en een rechte boom
- Kerstbomenvoeding bij aankoop van een boom
- Inpakservice voor een gemakkelijk transport

Met het easyfix systeem maken wij binnen enkele seconde een gat aan de onderkant van de boom. Het puntvormige boorsysteem zorgt voor extra stevigheid en een boom die altijd recht staat. De boom hoeft u dan alleen nog maar op de easyfix standaard te plaatsen. Deze standaard heeft een waterreservoir waarmee de boom zijn naalden behoudt.

Uiteraard zorgen wij ervoor dat de kerstboom netjes verpakt wordt voor een goed transport naar huis. Nadat de boom is ingepakt kun je de boom als een compact pakket gemakkelijk naar huis vervoeren. 

TreeFood bomenvoeding ontvang je bij aankoop van een kerstboom. Deze voeding beperkt de naalduitval waardoor je een prachtige groene boom houdt. Heel eenvoudig! Het zijn twee zakjes, één voor dag 1 en één voor dag 5. De voeding voeg je toe aan het water onder de boom. Voor bomen met of zonder kluit.

Tip: Het is er belangrijk dat de boom voldoende water krijgt. Daarmee blijft de boom mooier. Wij adviseren de boom eerst 1 dag in een emmer met water te zetten. Vervolgens plaats je de boom in de standaard en ook deze vul je met water.