Vandaag open van 09:00 - 18:00
7 dagen per week geopend
Gratis af te halen in onze winkels

HBX NATURAL LIVING Steekschuim l20b10h7 verpakt 3st

2,95

70 op voorraad

Beschrijving

De “HBX NATURAL LIVING Steekschuim l20b10h7 verpakt 3st” is een handig en veelzijdig bloemschikmateriaal dat wordt gebruikt als basis voor bloemstukken en arrangementen. Met een lengte van 20 cm, breedte van 10 cm en hoogte van 7 cm per stuk, is deze verpakking van 3 steekschuim blokken een essentieel hulpmiddel voor het creëren van prachtige bloemstukken en decoraties.

Belangrijke kenmerken:

  1. Steekschuim: Het materiaal is speciaal ontworpen om water vast te houden en bloemen stevig op hun plaats te houden. Dit maakt het eenvoudig om bloemen in verschillende stijlen en arrangementen te schikken, of het nu gaat om bloemstukken voor evenementen, feesten of gewoon ter decoratie.
  2. Afmetingen: Elke steekschuimblok heeft een lengte van 20 cm, een breedte van 10 cm en een hoogte van 7 cm. Deze afmetingen maken ze geschikt voor diverse bloemistische toepassingen en kunnen worden aangepast aan verschillende vazen en containers.
  3. Verpakt per 3 stuks: De verpakking bevat 3 steekschuimblokken, waardoor je voldoende materiaal hebt om meerdere bloemstukken te creëren of om ze op verschillende locaties te gebruiken.
  4. Veelzijdig gebruik: Steekschuim wordt veel gebruikt in de bloemsierkunst voor het maken van bloemstukken, boeketten en decoraties. Het is ideaal voor zowel professionele bloemisten als hobbyisten die graag hun eigen bloemcreaties maken.
  5. Nat te gebruiken: Het steekschuim kan voor gebruik worden doordrenkt met water, waardoor het de bloemen hydrateert en hun versheid behoudt.

De “HBX NATURAL LIVING Steekschuim l20b10h7 verpakt 3st” biedt een praktische en efficiënte oplossing voor het creëren van prachtige bloemstukken en decoraties. Of je nu een ervaren bloemist bent of gewoon geniet van het samenstellen van bloemarrangementen, deze steekschuimblokken zijn een handige en essentiële toevoeging aan je bloemschikmateriaal.