Vandaag open van 09:00 - 18:00
7 dagen per week geopend
Gratis af te halen in onze winkels

GARDENA Accu bladblazer powerjet 18v p4aset

164,95

1 op voorraad

Gardena_logo

Beschrijving

De GARDENA Accu Bladblazer PowerJet 18V P4A Set biedt een krachtige en efficiënte oplossing voor het opruimen van bladeren en ander tuinafval. Met zijn draadloze ontwerp en krachtige 18V Power4All accu, biedt deze bladblazer maximale bewegingsvrijheid en gebruiksgemak zonder gedoe met kabels of benzine.

De bladblazer is voorzien van een krachtige luchtstroom die bladeren en ander tuinafval moeiteloos verwijdert van opritten, terrassen, gazons en andere buitenoppervlakken. Met een instelbare luchtsnelheid kun je de blaaskracht eenvoudig aanpassen aan de specifieke reinigingsbehoeften, waardoor je zowel delicate als hardnekkige vuildeeltjes kunt verwijderen.

Het ergonomische ontwerp en de comfortabele handgreep zorgen voor een moeiteloze bediening en verminderen vermoeidheid tijdens langdurig gebruik. Bovendien wordt de set geleverd met een batterij en een snellader, waardoor je snel weer aan de slag kunt na het opladen.

Dankzij het lichte en compacte ontwerp is de GARDENA Accu Bladblazer PowerJet gemakkelijk te manoeuvreren en op te bergen, terwijl de duurzame constructie zorgt voor langdurige prestaties in verschillende weersomstandigheden.

Al met al biedt de GARDENA Accu Bladblazer PowerJet 18V P4A Set een handige en betrouwbare oplossing voor het snel en gemakkelijk opruimen van bladeren en ander tuinafval, waardoor je tuin er altijd netjes en verzorgd uitziet.