DekaTuin Haarlem 023-5420022 DekaTuin Heiloo072-5320811

Wat zijn de opties voor verzenden en afhalen van mijn bestelling?

Toegevoegd door Guapa Guapa Jul 26, 2013 16:05:20 PM Gepubliceerd in Bezorg- en leveringsvoorwaarden 1206 keer bekeken

Bij DekaTuin kun je een bestelling plaatsen en deze laten thuisbezorgen of afhalen in een van onze winkels. In het afrekenproces zie je de mogelijke (bezorg)opties waaruit je kunt kiezen. Dit verschilt per product en is afhankelijk van de postcode.

De meest gebruikelijke manier van verzenden is met pakketpost via verzendservice DPD.Wij streven ernaar om bestellingen zo snel mogelijk over te dragen aan DPD. Zodra het pakket is overgedragen aan DPD ontvang je een e-mail met Track & Trace. Hiermee kun je het pakket volgen. DPD hanteert een bezorgtijdvak van 1 uur en rijdt 100% CO2-neutraal.  

Houdt er rekening mee dat het rond de feestdagen langer kan duren dan normaal in verband met drukte.

In sommige gevallen worden bestellingen met onze eigen bezorgservice bezorgd. In dat geval zullen wij contact opnemen voor het inplannen van een bezorgmoment. Bezorgingen die met onze eigen bezorgservice worden bezorgd kunnen worden bezorgd op maandag t/m vrijdag tussen 9.00 en 17.30 uur. Wij bezorgen tot de eerste drempel (voordeur).

Wil je de bestelling liever afhalen in een van onze winkels? Dat kan! Ook dit is een van de opties die zichtbaar wordt tijdens het afrekenproces. Als je kiest voor ‘afhalen in winkel’ wordt er uiteraard geen kosten voor verzending in rekening gebracht. Neem altijd de bestelbevestiging mee bij het afhalen van de bestelling of laat deze digitaal zien.