Vandaag open van 09:00 - 18:00
7 dagen per week geopend
Gratis af te halen in onze winkels

Ekoo bodembedekker Animalbedding cotton & comfort luxe

9,95

1 op voorraad

Beschrijving

COTTON & COMFORT DE LUXE LOS, ZACHT EN VEREND Gemaakt van uitgeperst katoenzaad, theezakjes, een mix van bananenvezel, bladerenvezel en zijde. Zacht, verend en comfortabel voor grote en zware dieren Speels, uitdagend en beschutting biedend ook tunnels voor kleine knaagdieren Zeer geschikt tegen voetzool (problemen, oog- en huidirritatie) Goede absorptie, stofvrij en tegen allergie Zeer goedkoop in gebruik Recycling product Goed voor dier mens en milieu Voor welke dieren: konijn, cavia, hamster, rat, muis, kitten en puppy’s GEBRUIKSAANWIJZINGEN: Lekkere laag van 3 a 4 cm op de bodem doen en elke 2 dagen een laagje er boven op. Zo lopen ze altijd over een schoon en droog oppervlak. Bij deze bodembedekker ziet u de echte werkelijkheid van vervuiling welke andere bodembedekkers ook hebben, alleen u ziet het niet. Voor kleine knaagdieren hamster, rat en muis is bijvullen niet nodig.

Gebruiksaanwijzingen nestmateriaal: Gewoon een grote pluk in het hok doen en binnen een paar minuten ziet u al dat ze het naar hun zin hebben.

AANVULLENDE INFORMATIE: Geweldig voor de kleine knaagdieren dit is voor hun een puur feestfestijn. Ook konijnen vinden het heerlijk om in deze bedding te gaan liggen. Voor cavia’s en hun verzorgers is deze bedding een beetje dubbel. Het product absorbeert perfect maar het is binnen een paar dagen duidelijk zichtbaar vanwege de lichte kleur. (Cavia’s doen het door het hele hok) Dus als oplossing elke 2 dagen een laagje bovenop de bestaande bodembedekker toevoegen en dan lopen zij er heerlijk fris en schoon bij. Andere bodembedekkers zijn meer gemêleerd waardoor de mate van vervuiling minder zichtbaar is. Verder een heerlijk zacht nestmateriaal voor kitten en puppy’s.

Extra informatie

Merk

DPD Shipping Product
Inhoud

Order code

Shopserver ID

Stock Haarlem

Stock Heiloo

Margin Haarlem

Margin Heiloo