Vandaag open van 09:00 - 18:00
7 dagen per week geopend
Gratis af te halen in onze winkels

Ecopots schotel d30

9,75

Uitverkocht

Beschrijving

De Ecopots Schotel D30 is een praktische en stijlvolle schotel ontworpen om perfect te passen bij de Ecopots bloempotten met een diameter van 30 cm. Deze schotel vormt een essentieel onderdeel van je tuin- of binnenhuisdecor, en het biedt zowel functionele als esthetische voordelen.

Met een diameter van 30 cm is deze schotel groot genoeg om het overtollige water op te vangen dat uit de pot komt bij het water geven van je planten. Dit voorkomt dat het water op de grond druppelt, wat je vloeren of oppervlakken kan beschadigen. De schotel beschermt niet alleen je vloeren, maar helpt ook om de levensduur van je planten te verlengen door te voorkomen dat ze te lang in een plas water staan.

Wat de Ecopots schotel echt bijzonder maakt, is het gebruik van gerecyclede materialen. Net als alle andere Ecopots-producten is deze schotel vervaardigd uit duurzaam gerecycled plastic. Hierdoor draag je bij aan een milieuvriendelijkere wereld door het hergebruik van materialen te ondersteunen en de productie van nieuw plastic te verminderen.

Naast zijn functionaliteit voegt de schotel ook een vleugje elegantie toe aan je plantendisplay. Het strakke ontwerp past naadloos bij de Ecopots bloempotten en creëert een samenhangende en verfijnde uitstraling in je tuin, op je terras of binnenshuis.

Kortom, de Ecopots Schotel D30 biedt niet alleen bescherming en functionaliteit, maar het symboliseert ook een bewuste keuze voor een groenere levensstijl. Met deze schotel geef je niet alleen je planten een stevige basis, maar draag je ook bij aan een duurzamere wereld.