dekatuin10jaar

Tien jaar geleden op 7 maart opende DekaTuin haar deuren als volledig tuincentrum aan de Vennewatersweg in Heiloo. Een tuincentrum gericht op tuin, huis en dier. Mede door het succes heeft DekaTuin twee jaar later haar deuren geopend van een tweede filiaal aan de Vlaamseweg in Haarlem. Nu tien jaar verder kunnen we zeggen dat we deze mooie prestatie samen met bewoners uit omstreken hebben bereikt. Dat vinden wij wel een feestje waard…

15% korting op alles op 10 en 11 november!
Kom dit weekend voordeel shoppen bij DekaTuin, want op zaterdag 10 én zondag 11 november ontvang je op het hele assortiment 15% korting in beide filialen.  De 15% korting ontvangt iedereen met een geregistreerde DekaTuin spaarkaart. Heb je deze nog niet? Geen probleem! Deze kun je in de winkel aanschaffen en direct registreren. De korting is dan gelijk geldig. Je spaart dan ook direct mee voor een DekaTuin waardebon.
Heb je al een spaarkaart maar nog niet geregistreerd? Doe dit dan vooraf op www.deka-tuin.nl/spaarkaart.

Opening kerstshow


Naast bloemen, planten, dierenartikelen, tuingereedschap en noem maar op... kun je dit weekend ook onze kerstshow bewonderen. We hebben een sfeervol assortiment kerstverlichting voor binnen en buiten, een kunstbomenbos, kerstdecoratie zoals ballen, slingers, kaarsenhouders en nog veel meer. Op zondag 11 november komt ook de nieuwe folder uit, met nog meer leuke aanbiedingen. Tussen het shoppen door kun je genieten van een gratis kopje koffie, thee of warme chocolademelk.

Wij verwelkomen je dit weekend graag. Tot dan!


Voorwaarden actie
15% korting geldt op ieder product met uitzondering van afgeprijsde artikelen, lopende acties en cadeaukaarten. De actie is geldig in onze winkels Haarlem en Heiloo, alleen op vertoon van een geregistreerde spaarkaart en niet online in onze webshop. De actie is alleen geldig op zaterdag 10 en zondag 11 november 2018. Let op, korting geldt niet voor alle handelingen en diensten bij het PostNL service kantoor.

Wacht a.u.b...

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen
Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen
Deze website gebruikt cookies om uw gebruikerservaring te verbeteren. Lees meer.